10
10
 ledige stillinger på HKKommunaljob
90
90
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gribskov Kommune

Gribskov Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 22-10-2020

Virksomhedskonsulent til Center for Job og Unge

Brænder du for at servicere virksomheder, fastholde sygemeldte borgere på arbejdsmarkedet samt afklare borgere med henblik på fremtidige forsørgelsesgrundlag, hvor den enkeltes borges tilknytning til arbejdsmarkedet er i fokus, så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i jobcenter Gribskov.

 

Vi vil styrke indsatsen for vores sygemeldte borgere og derfor opnormerer vi virksomhedsindsatsen.  Vi skærper vores fokus på den tidligere indsats for sygemeldte borgere og den virksomhedsrettede indsats på jobafklaring, herunder afklaring af borgenes arbejdsevne. Derfor søger vi en virksomhedskonsulent, som både mestrer de faglige rammer for sygemeldte borgere og har en stærk profil i arbejdet med virksomhedsservice.   

 

Om stillingen

Teamets hovedopgave er at skabe, fastholde og videreudvikle gode relationer til lokale og regionale virksomheder, samt et målrettet fokus på, at den enkelte borger hurtigst muligt får tilknytning til arbejdsmarkedet, herunder afklaring af borgernes arbejdsevne. Vi er dermed optaget af, både at servicere virksomhederne og hjælpe borgerne videre. 

 

Vi arbejder ud fra et virksomheds- og brugerorienteret perspektiv med fokus på det gode match. Derudover arbejder vi målrettet på at videreudvikle den virksomhedsrettet indsats i hele center for job og unge.

 

Vi er et team, der tænker i innovative løsninger, og lægger vægt på en hverdag præget af kollegial opmærksomhed, godt humør og engagement, hvilket betyder, at vi har en helt speciel teamånd, som går hånd i hånd med høj faglighed og humor i hverdagen.

 

Stillingen er forankret i Virksomhedsservice, hvor du i tæt samarbejde med sagsbehandlerne på sygedagpenge og jobafklaring skal sikre det bedste match mellem borger og virksomhed. Hovedopgaven er at understøtte sygemeldte borgere i at fastholde deres job eller opnå en tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi er optaget af både at servicere virksomhederne og hjælpe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet, så tidligt som muligt i deres sygedagpengeforløb

 

Stillingen kræver, at du skal kunne navigere i mødet mellem virksomhed, borger og kommune. Du skal kunne råde og vejlede borgere og virksomheder om muligheder for at borger kan fastholde sit job eller blive omplaceret til andet arbejde. Du skal kunne opsøge virksomheder med henblik på at finde virksomhedspraktikker. Du skal kunne deltage i faglige møder med sagsbehandlerne og ledelse i forhold til at finde gode løsninger for borgerne.

 

Vi forventer, at du kan

 • Tilrettelægge et forløb i tæt samarbejde mellem borger, virksomhed og sagsbehandler, hvor bor-gernes ressourcer og kompetencer bringes i spil trods sygdom

 • Sparke dørene ind hos virksomhederne

 • Udarbejde dækkende og fyldestgørende afklaringsbeskrivelser af den enkelte borger

 • Foretage løbende opfølgning i samarbejde med borger, virksomhed og sagsbehandler

 • Bibeholde det beskæftigelsesrettet fokus

 • Være med til at styrke det faglige fokus.

 

Om dig

Du har enten en socialfaglig baggrund og/eller konkret erfaring fra lignende stillinger fra f.eks. jobcentre, private aktører eller tilsvarende. 

 

Vi forestiller os, at du

 • har erfaring med det virksomhedsrettet og sygemeldte borgere på sygedagpenge og jobafklaring

 • har indsigt i afklaring og afdækning af arbejds- og funktionsevne

 • har erfaring med udarbejdelse af afklaringsskrivelser og videregivelse af disse til samarbejdende sagsbehandlere

 • kan møde alle samfundslag i en empatisk tilgang, og at du ser muligheder fremfor begrænsninger

 • har stærke kommunikative kompetencer, mundtlige som skriftlige

 • har kendskab til handicapkompenserende ordning i LAB loven

 • er struktureret og formår at arbejde systematisk og selvstændigt i opgaveløsningen

 • er administrativt velfunderet og IT-kyndig - gerne med kendskab til Fasit og SBSYS

 • er indstillet på at arbejde i et jobcenter med et højt ambitionsniveau, hvor der forventes synlige resultater af din indsats.

 

Vores tilgang til borgerne er, at vi møder dem med anerkendelse og ligeværdighed for herigennem at skabe udvikling i samarbejdet med fokus på den beskæftigelsesrettet indsats.

 

Som person er du god til at etablere relationer, samt skabe tryghed og tillid. Du er kommunikerende, har gennemslagskraft og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du evner at stille krav til dine omgivelser og følge op på aftaler. Du motiveres af at arbejde med mennesker. 

 

Derudover lægger vi vægt på, at du som person er udadvendt og imødekommende, da du vil indgå i dialog med mange forskellige kolleger og samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen.

 

Vi kan tilbyde dig

At blive en del af en stærk og faglig platform, hvor engagement og samarbejde er en stor styrke i hverdagen, og hvor vi arbejder med et stort mål af selvstændighed, og når der er behov for det, projektorienteret.

At du vil indgå i et fagligt bredt kvalificeret miljø med en uformel tone og masser af humor.

 

En hverdag med gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag, og hvor vi har fokus på at fortsætte udviklingen af vores arbejde, hvorfor vi gerne giver plads til at afprøve nye metoder.

 

Jobbet tilbyder en alsidig hverdag, hvor få dage er ens, og hvor kontaktfladen er en spændende blanding af virksomheder, borgere, sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter.

 

Du vil referere til lederen i Virksomhedsservice. Teamet består af 17 virksomhedskonsulenter, som fysisk sidder sammen i et fælles kontorlandskab.

 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår aftales med afsæt i gældende DS eller HK-overenskomster og aftaler.

 

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til:

Helle Thorsson - Teamleder for Virksomhedsservice, telefon 7249 7262.

Gitta Holst Teamleder for sygedagpenge og jobafklaring, telefon 7249 6159.

 

Ansøgning, samtaler og forventet tiltrædelse

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest fredag den 13. november 2020 kl. 12.00.

Samtaler afholdes den 23. november og 26. november 2020.

Forventet tiltrædelse er 1. januar 2021.

 

Gribskov Kommunes værdier

Åbenhed Tillid Respekt Deltagelse Mod Fleksibilitet


Kontakt

Gribskov Kommune

Bymosevej 4
3200
Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2020
Udløber:
13-11-2020
Kviknummer:
LJA-81299287
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Rødovre Kommune, Rødovre Jobcenter
Rødovre, Storkøbenhavn
Frist:
09-12-2020
Viborg Kommune
Viborg, Midtjylland
Frist:
09-12-2020