11
11
 ledige stillinger på HKKommunaljob
253
253
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kolding Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Kolding Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-03-2019

To skarpe jobkonsulenter til Jobcenter Kolding (en fast og en midlertidig stilling)

Vi søger 2 dygtige og engagerede jobkonsulenter til Virksomhedsservice i Jobcenter Kolding.

 

Du skal brænde for kontakten til virksomhederne og skal have fuld fokus på at få den ledige borger tilbage på arbejdsmarkedet. Målet er altid ordinær beskæftigelse, hvad enten det er få lønnede timer i praktikken eller fuld tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Du skal kunne se muligheder og styrker, fremfor begrænsninger og svagheder.

 

Vi søger to jobkonsulenter til vores stærke team i Vamdrup, én til en 11 mdr. orlovsstilling og én fastansættelse. Begge vil I skulle arbejde med at udvikle arbejdsevnen bedst muligt for borgere på sygedagpenge, jobafklaring og ressourceforløb og herigennem få borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Arbejdstid: 

37 t/uge

 

Ansættelsestidspunkt: 

1/5 2019 eller hurtigst muligt

 

Hvad kan vi tilbyde: 

Vi arbejder tæt sammen med sagsbehandlere i Sygedagpenge- og Rehabiliteringsafdelingen og de lokale virksomheder, og vi har en meget klar ambition om at udbrede vores samarbejde med endnu flere virksomheder. Det gælder både i forhold til at bistå virksomhederne med at rekruttere de helt rigtige medarbejdere til ledige stillinger. Samt samarbejde med virksomhederne om kreative løsninger for at få borgere på kanten af arbejdsmarkedet tilbage som stabil arbejdskraft.

 

Kvalifikationer:

Du har et solidt kendskab til forholdene på arbejdsmarkedet. Du har en kreativ, udadvendt, netværksskabende og salgsorienteret profil. Samtidig med at du evner at indgå i et tæt samarbejde med kollegaerne i Beskæftigelses- og Integrationsafdelingen i Kolding Kommune. Vi tilbyder dig et godt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden.

 

Du har erfaring med arbejdet som jobkonsulent, og du kan se dig selv i flg.:

 

  • Erfaring med beskæftigelsesområdet

  • Erfaring med at virksomhedsopsøgende arbejde

  • Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt

  • Ser muligheder fremfor begrænsninger

  • Arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt

  • Navigerer sikkert i forskellige IT systemer og trives også med den administrative del

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af Virksomhedsservice, som er en afdeling i Beskæftigelses- og Integrationsafdelingen i Kolding Kommune. 

 

Vi tilbyder dig et godt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden. Vi arbejder hver dag på at blive bedre, stærkere og mere proaktiv i vores tilgang til opgaveløsningen samtidig med at vi har det sjovt. Derfor er det vigtigt at du har humor, ser muligheder i alt og ikke lader dig begrænse af plejer. Vi har et markant fokus på resultater, så du skal også trives med at leverer resultater og effekter af din indsats.

 

Løn: 

Stillingen vil som udgangspunkt være dækket af overenskomst med HK Kommunal. Lønnen vil blive fastsat efter principperne om lokal løndannelse i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer. 

 

Ansættelsessamtaler:

Der forventes afholdt 2 samtaler, inden den endelige beslutning træffes: 1. samtale forventes afholdt den 25. marts 2019 og 2. samtale forventes afholdt den 27. marts 2019. 

 

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: 

Teamleder Stefan G. B. Nielsen tlf. 21585599

 

Ansøgningsfrist: 20. marts 2019

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Kontakt

Kolding Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Dieselvej 6
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet:
07-03-2019
Udløber:
20-03-2019
Kviknummer:
LJA-71355935
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Thisted Kommune, Kristianslyst Ældrecenter
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-06-2019
Randers Kommune, Jobcentret
Randers, Østjylland
Frist:
18-06-2019