10
10
 ledige stillinger på HKKommunaljob
90
90
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense Kommune, Rådhuset

Odense Kommune, Rådhuset

|
Fyn
|
Indrykket 13-11-2020

Skarp økonomimedarbejder med sans for detaljen til Borgmesterforvaltningen

I Budget og Effekt i Borgmesterforvaltningen søger vi en økonomimedarbejder, som kan bidrage til at understøtte den overordnede budgetlægning i Odense Kommune. Du vil komme til at arbejde med følgende arbejdsområder, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring indenfor nogle af disse områder:

 • Controlling og afstemning af kommunens samlede budget

 • Udarbejdelse af kommunens resultatopgørelse

 • Løbende indberetninger til centrale myndigheder

 • Analyse og udvikling af den overordnede økonomistyring

 • Udfærdige økonomiske og politiske beslutningsoplæg

 • Udarbejdelse og opfølgning på tidsplaner og årshjul

 • Forespørgsler og udtræk fra kommunens økonomisystem

 

Som kollega i Budget og Effekt vil du skulle varetage mange økonomitekniske opgaver i budgetprocessen, hvor det vil være en fordel at have kendskab til den autoriserede kontoplan for kommuner samt erfaring med kommunale økonomisystemer. Odense Kommune anvender ØS Indsigt.

 

Internt i kommunen vil du skulle understøtte forvaltningerne f.eks. med spørgsmål til økonomisystemet, pris- og lønregulering mv., ligesom du vil skulle deltage i projekter og være sparringspartner i opgaveløsninger.

 

Opgaverne kommer du til at løse i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger i kontoret og i samspil med andre på tværs af kontorer og forvaltninger. Du bliver en del af en til tider hektisk hverdag tæt på det politiske niveau. Du skal derfor trives med at have mange bolde og dagsordener i luften. Nogle af dine opgaver vil være faste opgaver i et årshjul med en længere tidshorisont. Andre opgaver vil du få med hurtigt varsel og kort deadline.

 

Om os

Budget & Effekt er et kontor under Økonomi- og Digitalisering i Borgmesterforvaltningen. Vi er 13 medarbejdere og en kontorchef. Vi sidder i et åbent kontormiljø, der gør det let at sparre om opgaver mv. I overskriftsform er kontorets hovedopgaver:

 • Budget

 • Analyse

 • Effektstyring

 • Prognose

 • Finansiering

 

Som økonomimedarbejder i Odense Kommune kommer du til at arbejde i en politisk styret organisation, der prioriterer høj faglighed, og hvor du får bragt dine analytiske evner i spil. Du kommer tæt på beslutningerne og får i høj grad indsigt i det økonomiske maskinrum i Danmarks tredjestørste by. Budget & Effekt har til hovedopgave at sikre, at byrådet, Økonomiudvalget og organisationen har overblik over økonomien og samtidig har de politiske og strategiske analyser til rådighed, der er nødvendige for at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Vi værdsætter et godt samarbejde, en uformel omgangstone, gensidig sparring og bidrag til en fælles, fleksibel opgaveløsning, når tingene til tider går hurtigt.

 

Om dig

Du kan være kommunalt uddannet, have en revisionsbaggrund, være administrations-bachelor, økonom eller lignende. Du arbejder professionelt og målrettet både alene og i teams, og du har en veludviklet ordens- og kvalitetssans. Du er god til at samskabe og arbejde løsningsorienteret, ligesom du er god til at have overblik og arbejde systematisk. Dertil er det et krav, at du har en god talforståelse. Vi er et kontor, der synes, det skal være sjovt at gå på arbejde, derfor et det også en fordel at have humor og sætte pris på godt kollegaskab.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Der er desuden gode muligheder for kurser og efteruddannelse.

 

Stillingen ønskes besat den 1. januar 2021

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Poul Aggerholm på 65 51 11 50

 

Det praktiske

Ansøgningsfrist er den 25. november 2020. Vi forventer at holde samtaler den 27. november 2020.

 

Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

 

Søg stilling

Fakta

 

Jobområde

Administration, HR, Økonomi og Jura

 

Ansøgningsfrist

25-11-2020

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Varighed

Fast

 

Tiltrædelse

1. januar 2021

 

Kontaktperson

Poul Aggerholm

65511150

Kontakt

Odense Kommune, Rådhuset

Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2020
Udløber:
25-11-2020
Kviknummer:
LJA-81381641
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Rødovre Kommune, Rødovre Jobcenter
Rødovre, Storkøbenhavn
Frist:
09-12-2020
Viborg Kommune
Viborg, Midtjylland
Frist:
09-12-2020