8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Greve Kommune

Greve Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-07-2020

Skarp økonomikonsulent til udvikling af det specialiserede børne- og ungeområde

Vi mangler en driftssikker økonomikonsulent med lyst til formidling og udvikling.

Om stillingen

Center for Økonomi & HR søger en økonomikonsulent, der skal varetage opgaver på det specialiserede børne- og ungeområde og i mindre omfang også på det specialiserede voksenområde. Centeret består af knap 50 medarbejdere herunder alle kommunens økonomikonsulenter, der i begyndelsen af 2018 blev centraliseret i et budgetteam, hvor stillingen organisatorisk er placeret.

Det specialiserede børne- og ungeområde har de sidste par år udvist en kraftig vækst, og området er derfor inde i en større omstilling, hvor der skal kigges grundigt på arbejdsgange, visitationspraksis, tilbudsvifte og organisering. Dette kræver et solidt overblik bl.a. over udviklingen i udgifter, aktiviteter og gennemsnitspriser fordelt på de forskellige tilbudstyper.

Som økonomikonsulent består arbejdet primært i at varetage den løbende økonomifaglige understøttelse af fagområdet. Dette består bl.a. af månedlige dialogmøder med fagchef omkring den økonomiske udvikling, løbende aktivitetsopfølgning og generel understøttelse af de decentrale institutionsledere samt udarbejdelse og kvalitetssikring af input til tværgående budget- og budgetopfølgningsprocesser.

Arbejdet sker i en løbende dialog med fagcenterets ledelse og medarbejdere og i en tæt faglig relation med økonomikonsulenten på det specialiserede voksenområde, hvor der også er et vist opgaveoverlap.

Vi forventer

  • En medarbejder der interesserer sig for at arbejde med tal og excel-ark, men som også er villig til og evner at forholde sig til virkeligheden bag tallene.

  • En medarbejder der kan formidle kompliceret økonomifagligt stof og problemstillinger både for de decentrale institutionsledere og for direktører og fagchefer, der ikke nødvendigvis har økonomi som deres primære kompetence.

  • En medarbejder der kan agere proaktivt både i forhold til at tilrettelægge processer samt til at identificere udfordringer, afdække dem og medvirke til at komme med mulige løsningsforslag.

  • En medarbejder der på den ene side formår at være serviceminded og løsningsorienteret overfor det enkelte fagområde men omvendt også være i stand til at udfordre fagcenteret.

  • En medarbejder med enten en samfundsfaglig uddannelse eller kommunal erhvervserfaring, der giver tilsvarende kvalifikationer. Erfaring fra en lignende stilling er en klar fordel men forudgående kendskab til det specialiserede børne- og ungeområde er ikke et krav.

  • En medarbejder der enten har et forudgående kendskab til vores økonomi- og fagsystemer (OPUS og OPUS DSS), eller som er i stand til hurtigt at sætte sig ind i nye IT-systemer.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling, hvor man kommer i kontakt med alle lag af organisationen fra fagdirektøren til den decentrale institutionsleder og økonomimedarbejderen.

  • Et fagområde der har politisk bevågenhed både nationalt og lokalt, og som derfor konstant er i gang med en løbende faglig udvikling.

  • Et team med 15 dygtige økonomikonsulenter, der både giver gode muligheder for faglig sparring og udvikling samt et socialt fællesskab præget af godt humør og en uformel omgangstone.

  • En familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid og kun 25-30 minutters rejsetid fra København grundet nærhed til både motorvej og S-togsstation.

 

Øvrige oplysninger

Løn fastsættes på baggrund af gældende overenskomst og i forhandling med din faglige organisation. Alt efter erfaringsniveau vil ansættelse som specialkonsulent eller tilsvarende være en mulighed.

Der vil blive afholdt 1. samtale sidst i uge 34 og eventuelle 2. samtaler i uge 35 med henblik på ansættelse pr. 1. oktober 2020.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Budgetchef Mikkel Aulund Sørensen på 20 32 84 91 eller på aul@greve.dk.

Greve Kommune ser forskellighed som en ressource og værdsætter, at vores medarbejdere kommer med forskellig baggrund, personlighed og kompetencer. Lige nu er vi ca. 2650 ansatte, som skaber rammerne for at Greve Kommune er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Kontakt

Greve Kommune

Rådhusholmen 10
2670
Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-07-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80724141
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Halsnæs Kommune
Halsnæs, Nordsjælland
Frist:
25-09-2020
Industriens Pension
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2020