12
12
 ledige stillinger på HKKommunaljob
121
121
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 23-01-2020

Sagsbehandler til Ydelsen Aktivloven

Vi er en gruppe på syv ansatte, der mangler en ny kollega til ansættelse på 37 timer om ugen hurtigst muligt til vores Ydelsesgruppe.

 

Ydelsen er tilknyttet Borgercenter, og har et nært samarbejde med Jobcenteret, herunder kommunens Ungekontakt på Campus. Vi har en fleksibel tilgang til opgaveløsningen og skaber sammen viden, læring og udvikling. Opgaverne er mangeartede, og det er vigtigt for os at få en kollega, som er nysgerrig på den fælles opgaveløsning på tværs af det hele.

 

Området er løbende præget af travlhed, og du skal derfor synes, det er sjov at have mange bolde i luften. Vi udnytter bredt vores fælles kompetencer, herunder de sociale, som ofte bærer gruppen igennem de mange opgaver. Vores tilgang til samarbejdet i gruppen er derfor åben dialog med plads til både spørgsmål og udfordring og fælles prioritering af opgaver.

 

Vi søger derfor en kollega, som

 

  • har erfaring med, eller kendskab til, opgaver inden for kontanthjælpsområdet/Aktivloven ydelsen bevilger løbende forsørgelse på kontanthjælpsområdet samt flekslønstilskud, herudover tages der stilling til 34 særlig støtte til høje boligudgifter, 81-88 enkeltydelser, danskbonus, sanktioner samt løbende opfølgning via Den fælles Dataenhed

  • ser en spændende udfordring i at være nysgerrig på lovgivningen, herunder at foretage kommunale skøn og vurderinger samt træffe afgørelser og implementere principafgørelser fra Ankestyrelsen

  • gerne har en kommunom eller anden relevant uddannelse med grundlæggende kendskab til forvaltningsretten

  • har fokus på skriftlig kommunikation og generel helhedsorienteret vejledning af vores borgere, da du skal kunne indgå i løsningsrettet, positiv dialog, herunder ved borgeres eventuelle oplevelse af krise eller personlige udfordringer det er derfor vigtigt, at du oplever dig selv som robust nok til at kunne rumme både krav, forventninger og prioritering i dit arbejde

  • er i stand til at arbejde selvstændigt, men trives med samarbejde og fælles sparring og omstilling i en omskiftelig hverdag

  • ønsker at arbejde med socialfaglige vinkler i dit arbejde, hvilket er en nødvendighed.

 

Gruppen har en teamkoordinator, men det er et fælles ansvar at tilrettelægge opgaveløsningen, med alt hvad det indebærer, og drøfte fælles retning, herunder lovgivning på området.

 

Vi kan tilbyde et nært kollegialt fællesskab, som drager omsorg for hinanden, og hvor der altid er plads til en hjælpende hånd og et godt råd.

 

Vi arbejder med udbetalinger i KMD Aktiv og anvender SBSYS som ESDH-system. Der anvendes herudover en bred vifte af andre systemer, herunder Fasit, SKAT, KMD indkomst og Dataenheden. Et kendskab til systemerne vil være en fordel.

 

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, modtager vi gerne en ansøgning vedlagt CV, samt eventuel dokumentation på uddannelse eller relevante kurser.

 

Løn fastsættes i henhold til HKs overenskomst på området samt principperne for Ny Løn.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte teamkoordinator Shushanik Rytter eller afdelingsleder Heidi Ellitsgaard via vores Callcenter på telefonnummer 47 35 10 00, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Ansøgningsfrist

26. februar 2020. Vi afholder løbende samtaler.

 

Ansættelsesforhold

Fuld tid.

 

Tiltrædelse

Snarest muligt.

 

Kontakt

Shushanik Rytter på 47 35 10 00.


Kontakt

Frederikssund Kommune

Torvet 2
3600
Frederikssund
Danmark
Tlf: 4735 1000
Praktisk information
Oprettet:
23-01-2020
Udløber:
26-02-2020
Kviknummer:
LJA-79031264
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Behandlingsskolerne
København, Storkøbenhavn
Frist:
09-10-2020
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
05-10-2020