12
12
 ledige stillinger på HKKommunaljob
103
103
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-11-2019

Regnskabsassistent til Dansk Arkitektur Center

Vil du bruge dine solide erfaringer fra regnskabfunktionen hos Danmarks nationale center for udvikling og formidling af dansk arkitektur og byudvilking?... 

 

Så har vi en attraktiv mulighed til dig i hjertet af København.

 

Alsidig stilling i attraktive omgivelser

Til Dansk Arkitektur Center (DAC) søger vi en erfaren og proaktiv regnskabsassistent til et spændende og alsidigt vikariat på fuldtid i tre måneder - med mulighed for fastansættelse.

 

DAC arbejder primært med at fremme og støtte udviklingen af dansk arkitektur og byudvikling med det formål at skabe både kulturel og økonomisk værdi for mennesker, virksomheder og samfund. Virksomheden er beliggende i attraktive omgivelser i hjertet af København med udsigt udover Københavns Havn.

 

Som regnskabsassistent hos DAC vil du få en alsidig rolle med en bred kontaktflade, hvor du vil skulle varetage klassiske økonomiopgaver, herunder debitor/kreditor-opgaver, samt supportere forretningen og kollegaer i Navision.

 

Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå af:

 

  • Implementering at Digiflow kontakte kreditorer ift. tilpasning af afsendelse til Digiflow

  • Afstemninger

  • Klargøre til revision

 

Som regnskabsassistent hos DAC bliver du en del af et mindre team bestående af 5 dygtige kollegaer, hvor højt fagligt niveau, god omgangstone og godt kollegaskab er centrale omdrejningspunkter i hverdagen.

 

Nysgerrig og erfaren regnskabsassistent

DAC er på udkig efter en erfaren profil, der selvstændigt kan tage over på opgaver fra dag 1. Det forventes derfor, at du har erfaring fra en lignende stilling samt er velfunderet i Navision.

 

Derudover ser vi gerne, at du;

 

  • Har en proaktiv og nysgerrig tilgang til arbejdet

  • Er kommunikativ stærk på dansk - både i skrift og tale

  • Har en generel solid systemforståelse

 

Interesseret?

Da der er opstart allerede i slutningen af november, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på finance@moment.dk eller tlf. 70201835.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Virksomheden

DAC er en projektorganisation med finansielt grundlag i et offentligt-privat partnerskab mellem Realdania og staten. DAC er Danmarks nationale arkitekturcenter, der med et globalt perspektiv arbejder med at fremme udviklingen af dansk arkitektur, byggeri og byudvikling i en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig retning. Læs mere på www.dac.dk

 

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.

 

 


Kontakt

Dansk Arkitektur Center

Bryghuspladsen 10
1473
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2019
Udløber:
08-12-2019
Kviknummer:
LJA-77269473
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Haderslev Kommune
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist:
14-08-2020
Holbæk Kommune
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
16-08-2020