8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
217
217
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-10-2019

Økonomisk sagsbehandler til kontanthjælp

Ydelsesservice i Høje-Taastrup Kommune søger faglig dygtig medarbejder til Kontanthjælpsgruppen. Hvis du har erfaring med sagsbehandling, viden om lovgivningen på ydelsesområdet, og lyst til daglige opgaver omkring bevillig og udbetaling af ydelser, så er du måske den kollega, vi står og mangler.

 

Sagsbehandling sker i forhold til forsørgelsesydelserne kontanthjælp, uddannelseshjælp, integrationsydelse, ressourceforløbsydelse, herunder jobafklaring, samt revalidering og særlig støtte. Vi sørger for økonomisk opfølgning i forhold til de løbende ydelsesudbetalinger, samt at borgerne får råd og vejledning omkring forsørgelsesydelserne samt daglig privatøkonomi.

 

Som sagsbehandler får du din egen sagsstamme, hvor du har selvstændig kompetence til bevilling, ansvaret for at sikre rettidige udbetalinger, og sørger for en tæt opfølgning i den enkelte sag. Vi anvender KMD Aktiv til udbetaling af ydelser, samt acadre og KMD-sag i vores arbejde. Vores tætteste samarbejdspartnere er kollegaerne i Pension- og Enkeltydelsesgruppen og Jobcentret.

 

Vi forventer, at du:

  • Har kommunal erfaring indenfor Ydelsesområdet

  • Flair for tal

  • Kendskab til aktivloven

  • Rutineret bruger af KMD Aktiv samt andre IT-systemer, så som acadre, KMDsag m.m.

  • Har fagligt engagement og mod på at byde aktivt ind i et fagligt stærkt miljø

  • Har lyst til administrativt arbejde kombineret med borgerkontakt

  • Er fleksibel og har mod på en dynamisk arbejdsplads, hvor vi løbende har en dialog om, hvordan vi løser vores opgaver

  • Kan arbejde systematisk og har overblik

 

Vores arbejdsplads

Vi har en travl hverdag med mange borgerhenvendelser, vi har derfor fået lov til at opnormere kontanthjælpsgruppen med en medarbejder. Du skal derfor have mod på at tage fat og løse sagerne i dialog med borgerne og dine kollegaer.

 

Vi lægger vægt på, at vi på den ene side er myndighed og til tider skal træffe vanskelige beslutninger. På den anden side skal vi møde borgerne med en respektfuld og konstruktiv tilgang, hvor vi gør noget ud af at forklare vores beslutninger.

 

Vi kollegaer bakker hinanden op og er hjælpsomme, særligt når vi har travlt eller skal træffe svære beslutninger. Vi er omsorgsfulde, betænksomme og respektfulde i vores samarbejde. Vi lægger desuden vægt på vidensdeling, faglig sparring og en uformel omgangstone.

 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse snarest muligt eller senest d. 1. januar 2020. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Rådhuset ligger centralt i gåafstand fra Høje-Taastrup Station og vi forventer at flytte til nybygget rådhus i 2021. Vi har desuden flekstid og en god kantine.

 

Vil du vide mere:

Hvis du vil vide mere om stillingen og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte fagspecialist Jill Larsen, telefon 4335 3988 eller leder Bettina Brandt, telefon 4335 3788 eller mail bettinabra@htk.dk

 

Ansøgningsfrist

Ansøgning, CV og relevante dokumenter skal være os i hænde 15. november 2019.

 

Ansættelsessamtaler afholdes fredag d. 22. november 2019.

 

Opstart d. 1. januar 2020

 

 


Kontakt

Høje-Taastrup Kommune

Rådhuset, Bygaden 2
2630
Taastrup
Praktisk information
Oprettet:
18-10-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-76604380
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Frederikssund Kommune
Frederikssund, Nordsjælland
Frist:
26-02-2020
Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
23-02-2020