11
11
 ledige stillinger på HKKommunaljob
116
116
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Faxe Kommune

Faxe Kommune

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 10-09-2019

Økonomikonsulent Center for Børn & Undervisning

Center for Børn & Undervisning søger en økonomikonsulent med en solid faglig baggrund, der kan bidrage med kvalitet i løsning af centrets opgaveportefølje.

 

Arbejdspladsen:

Center for Børn & Undervisning understøtter Byrådets vision og Børn- og Ungepolitikken. Fokus er på den faglige udvikling og drift indenfor 0-18 årsområdet i Faxe Kommune, hvilket omfatter folkeskoler, ungdomsskolen, dagtilbud, dagplejen, PPR/specialpædagogisk korps, sundhedsplejen samt tandpleje.

 

Centerstaben består af 15 medarbejdere, som hovedsageligt beskæftiger sig med administration, udvikling, økonomihåndtering, visitation og pladsanvisning. Det overordnede formål er, at skabe det bedste fundament for læring, trivsel og sundhed for alle børn og unge i Faxe Kommune.

 

Om jobbet:

Det er et fagområde, som der er stor interesse og bevågenhed for.

 

Derfor søger vi en erfaren økonomikonsulent, der med afsæt i centerstaben vil få en overordnet koordinerende rolle i og af det samlede centers budget- og regnskabsprocesser.

 

Du skal derfor have erfaring, kompetencer og lyst til at beskæftige dig med såvel overordnet som mere detaljeret økonomi indenfor området.

 

Det forventes, at du på sikker og kompetent vis kan udarbejde relevant styringsmateriale, ledelsesinformation og nøgletal samt indgå i en tæt sparring med centerchefen om den samlede økonomistyring på centerets område.

 

Det er ligeledes en forventning, at du kan indgå i samarbejde med de øvrige kollegaer i centerstaben om udarbejdelse af politiske sagsfremstillinger.

 

I forhold til varetagelsen af stillingens indhold, er det en forventning, at din uddannelsesmæssige baggrund modsvarer de efterspurgte kompetencer.

 

Stillingens indhold og kompleksitet forudsætter, at du har erfaring med tilsvarende økonomiopgaver, har et godt og sikkert overblik samt kan bevare begge ben på jorden i pressede situationer.

 

Du skal være i besiddelse af gode kommunikationsevner og have en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejdet såvel internt som eksternt. Du vil skulle indgå i samarbejde med centerets decentrale institutioner/afdelinger samt med Faxe Kommunes øvrige centre hvoraf Center for HR, Økonomi & IT bliver en væsentlig samarbejdspartner.

 

I Faxe Kommune er styrkelsen af fællesskaber et højt prioriteret arbejdsområde. Dette arbejde omsættes konkret i Center for Børn & Undervisning gennem et projekt, som vi kalder "Børn i Fællesskaber". Her er vi i gang med at videreudvikle de mangfoldige læringsmiljøer på skolerne og styrke mulighederne for at omsætte økonomiske ressourcer langt tidligere i det forebyggende og inkluderende arbejde. Som økonomikonsulent vil du derfor få en vigtig rolle i styringsrummet, hvor vi i fællesskab skal skabe de bedste resultater for børn, unge og familier i kommunen.

 

Det kan vi tilbyde:

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, hvor vi samarbejder engageret og målrettet for at skabe de bedste resultater. Du får gode engagerede kollegaer, i et miljø hvor trivsel, humor og arbejdsglæde prioriteres højt.

 

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt dog senest 1. december 2019. Den er på 37 timer og er placeret i centerets administration, Tingvej 7, 4690 Haslev.

 

Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og vil blive fastsat ud fra gældende overenskomst.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 21. oktober 2019, kl.12.00.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 29. oktober 2019.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Rikke Westergaard på tlf. 24844587.

 

Du sender din ansøgning ved at trykke på "Ansøg via link" under selve stillingsopslaget og derefter udfylde den formular, som kommer frem. Det er herinde du vedhæfter din ansøgning samt bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mm. Bemærk: ansøgninger, som modtages på anden vis ikke vil komme i betragtning.

 

Børneattest indhentes inden ansættelse.


Kontakt

Faxe Kommune

Frederiksgade 9
4690
Haslev
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2019
Udløber:
21-10-2019
Kviknummer:
LJA-75508448
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Vordingborg Kommune
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
05-06-2020
Region Syddanmark, Sygehus Lillebælt
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist:
04-06-2020