8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Ringsted Kommune

Ringsted Kommune

|
Midtsjælland
|
Indrykket 16-07-2020

Konsulent til Social- og Sundhedscentret, Ringsted Kommune

Har du erfaring med eller interesse for det sociale område, formidling og kommunikation? Og er du samtidig en stærk generalist? Så er du måske vores nye konsulent i Social- og Sundhedscentrets sekretariat i Ringsted Kommune.

 

Om jobbet

Vi søger en ny kollega til social- og sundhedscentrets sekretariat, der kan være med til at løfte opgaver med generalistkarakter, men også har interesse for eller erfaring med opgaver, der løser vore behov for formidling på mange platforme og med mange medier. Du skal have et analytisk blik på opgaver og udfordringer, arbejde systematisk og struktureret, så du kan bore dig ned i sagen og udrede de spørgsmål, der søges løsninger på. Du skal kunne håndtere samarbejde på tværs af faggrupper og fagområder, være helhedsorienteret, servicemindet og sikre den gode implementering af nye løsninger, så det kommer til udtryk i den daglige praksis i driften. Du skal have interesse for og gerne erfaring med opgaver inden for handicapområdet og socialpsykiatrien, hvor der bl.a. lige nu arbejdes med at etablere Skæve Boliger.

 

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Udvalgssager

  • Analyser og notater

  • Beregninger og budgetforslag

  • Udvikling af hjemmeside og borgerrettet kommunikation

  • Tovholder på udviklingsprojekter

  • Tovholder på implementering af nye løsninger

  • Sekretær for Handicaprådet

  • Diverse ad hoc-opgaver

 

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse, du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og er god til at samarbejde på tværs af forskellige fagligheder og faggrupper. Det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet i en kommune eller en politisk styret organisation, og hvis du har kendskab til eller erfaring med de velfærdsområder, Social- og Sundhedscentret arbejder med.

 

Om os

Social- og Sundhedscentret løser en række velfærdsopgaver for ældre, voksne med særlige behov, samt i forhold til Sundhed og Træning. Social- og Sundhedscentret består af et sekretariat, en myndighedsenhed, samt en række decentrale driftsenheder og tilbud såsom botilbud, misbrugsbehandling, plejecentre og hjemmepleje. Vi har et tæt samarbejde på tværs af enheder om udvikling og drift.

 

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i sekretariatet med direkte reference til Centerchefen. Du vil indgå i et konsulentteam, som giver dig en række kompetente og engagerede kolleger, der blandt andet arbejder med politisk betjening og udviklingsopgaver inden for sundhed, ældre og det sociale område. Vi har et stærkt faglige miljø og en god kollegial stemning.

 

Er du stadig interesseret?

Kan du se dig selv i ovenstående job, og er du på udkig efter faglig og personlig udvikling i et socialt arbejdsfællesskab, så tryk på knappen "Send ansøgning".

 

Udvælgelse af kandidater sker den 21. august og ansættelsessamtaler afholdes den 27. august 2020.

 

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

 

Antal ledige stillinger:

1

Kontakt

Ringsted Kommune

Sct. Bendtsgade 1
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2020
Udløber:
21-08-2020
Kviknummer:
LJA-80675353
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Halsnæs Kommune
Halsnæs, Nordsjælland
Frist:
25-09-2020
Industriens Pension
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2020