8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 07-08-2020

Familieafdelingen søger dygtige medarbejdere til vores Anbringelsesteam

Har du lyst til at blive en del af en fagligt stærk afdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune?

Vi søger to dygtige og engagerede familiesagsbehandlere til vores Anbringelsesteam, da en af vores medarbejdere er overgået til en funktion som fagspecialist for familiesagsbehandlerne, og vi derudover er blevet opnormeret med en stilling. Vi er dermed et team med et lavt sagstal, og hvor der er tæt faglig sparring og ledelse.

I Anbringelsesteamet arbejder vi med stort fokus på udvikling og kvalitet i opgaveløsningen, til gavn for borgerne og til gavn for et spændende fagligt miljø, som du kan blive en del af. Vi arbejder kvalificeret med at en anbringelse sker med inddragelse af forældre og netværk og med fokus på udvikling både hos barnet og hos forældrene. Vi har endvidere fokus på at udvikle det gode samvær og på hjemgivelsesplaner. Vi er med i et projekt omkring målrettet støtte til forældre til anbragte børn, som du ligeledes vil skulle indgå i.

Anbringelsesteamet består at fem familiesagsbehandlere, samt en fagspecialist og tre anbringelseskonsulenter med en særskilt teamleder. Der arbejdes tæt sammen om sagerne i makkerpar bestående af familiesagsbehandler og anbringelseskonsulent. Familieafdelingen består derud over af tre andre teams: Visitation og Tidlig indsats, Sammen om Ny Velfærd og Myndighedsteam.

Som ny medarbejder hos os, kan du være med i fortællingen om en arbejdsplads med god trivsel og høj faglighed. Vi er professionelle fagpersoner og gode kollegaer med respektfulde relationer. Vi tror på, at opgaveløsningen er i centrum, når vi samarbejder og agerer som hinandens forudsætninger, både i teamet og på tværs. Du ser dig selv trives i denne kontekst, hvor myndighed, behandling og almenområdet er et samarbejdsfelt med forskellige faglige perspektiver.

Vi lægger vægt på faglig ledelse. Alle teams har egen teamleder med socialfaglig baggrund, og der er desuden en fælles leder af hele Familieafdelingen. Vores tilgang til ledelse er tillidsbaseret, inddragende og refleksiv. Vi prioriterer tilgængelig ledelse med fokus på de komplekse spørgsmål sagsbehandlingen indebærer og med fokus på den enkelte medarbejders faglige udvikling.

Overordnet arbejder Familieafdelingen målrettet med, at indsatsen til børn og familier sættes i gang så tidligt som muligt. Vi prioriterer at inddrage barnet, den unge og familien, således at de hele tiden får mulighed for at være i centrum for løsninger i eget liv. Vores vision er, at arbejde endnu mere med inddragelse af netværk og i tæt samarbejde med almenmiljøet.

Hvis du kan lide at arbejde i et fagligt miljø med gode muligheder for kollegial og ledelsesmæssig sparring, og samtidigt vil prøve kræfter med muligheden for at arbejde mere i dybden i sagerne og lære at lave oplæg til Børn-og Ungeudvalget, så er vi den rette arbejdsplads for dig.

Anbringelsesteamets opgaver er:

 • Løbende opfølgning i anbringelsessager.

 • At udarbejde supplerende børnefaglige undersøgelser.

 • Udarbejdelse af indstillinger til Børn- og Ungeudvalget.

 • Opfølgning iht. LSS 70 og revidering af handleplaner i DUBU og ICS iht. LSS 140.

 • At træffe afgørelse om foranstaltninger iht. LSS 52.

 

Vi forventer:

 • At du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler.

 • At du kan prioritere dine arbejdsopgaver og arbejde selvstændigt.

 • At du sætter pris på tæt ledelsesmæssig opfølgning.

 • At du kan gøre opmærksom på, når du har behov for faglig sparring.

 • At du har gode IT kompetencer og kan lide administrativt arbejde.

 • Det er optimalt såfremt du har erfaring fra børne- og familieområdet.

 

Vi tilbyder:

 • Tæt faglig sparring med ledelse og kolleger.

 • Stort fokus på metodeudvikling og professionsrollen.

 • 35 dygtige kolleger i den samlede Familieafdeling.

 • Et ambitiøst miljø.

 • Mentorordning.

 • Ekstern supervision.

 • Et omsorgsfuldt og udviklende fagligt miljø.

 • Muligheder for kompetenceudvikling.

 • Vi har DUBU, som IT-system og anvender ICS, SOS og LØFT.

 

Vi arbejder på Rådhuset midt i Frederiksværk. Der er ikke kø på vejen om morgenen og om eftermiddagen.

Løn og ansættelsesvilkår:

Sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn.

Ansøgningsfrist: Søndag den 23. august 2020.

Ansættelsessamtaler: Onsdag den 26. august 2020.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt

Halsnæs Kommune

Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Tlf: 47 78 40 00
Praktisk information
Oprettet:
07-08-2020
Udløber:
23-08-2020
Kviknummer:
LJA-80819024
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Halsnæs Kommune
Halsnæs, Nordsjælland
Frist:
25-09-2020
Industriens Pension
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2020