7
7
 ledige stillinger på HKKommunaljob
196
196
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 14-12-2017

Faglig konsulent - karriererådgiver / jobkonsulent - der vil mere?

Forsikrede ledige og jobparate kontanthjælpsmodtagere

 

Vores dygtige kollega har taget et trin op ad karrierestigen i et nabojobcenter. Derfor søger vi nu en ambitiøs karriererådgiver/jobkonsulent med potentiale til at blive vores nye faglige konsulent. Som faglig konsulent bliver du nøgleperson for såvel ledelsen som for dine kolleger og dermed nøgleperson i forhold at understøtte teamets fortsatte resultatskabelse og drift.

 

Succes i rollen

På kort sigt vil din største succes være, at du tilegner dig viden om vores styrker og udfordringer, således at du kan understøtte en fortsat god resultatskabelse samt lovpligtig administration af borgersager. Vi forestiller os, at du gør dette igennem dialog med dine nye kolleger og leder samt ved udarbejdelse af ledelsestilsyn i borgersager.

 

Vi forventer endvidere, at du hurtigt kommer i gang med at udvikle og implementere effektivt informationsflow samt videnopsamling og videndeling i teamet.

 

På længere sigt skal du bidrage til den fortsatte udvikling af kvalitet og resultatskabelse gennem samtaleforløbet. Vi har allerede arbejdet meget med indholdet i borgersamtaler, herunder den skriftlige afrapportering. Dette udviklingsarbejde skal du drive videre.

 

Fundamentet for din succes

Vi tror på, at dine muligheder for at lykkes som faglig konsulent hænger nøje sammen med, at du har et indgående kendskab til driften. Førstehåndskendskab til de borgere teamet arbejder med, arbejdsgange m.m. kombineret med din evne til at omsætte lovgivning, overordnede retningslinjer og strategi til praksis sikrer, at teamets faglighed fortsat vil udvikle sig

Din tid er opdelt, så du cirka 25 procent af din arbejdstid løser opgaver i rollen som faglig konsulent. Den resterende del af tiden arbejder du med borgeropgaver i driften. Din evne til at prioritere og strukturere din tid og dine opgaver, vil være en stor hjælp for dig.

 

Organisation og tilgang

I Jobcenter Syddjurs står vi inde for Syddjurs Kommunes vision Vi gør det sammen. Vi vil være en del af løsningen på borgers udfordringer, og som team og sammen med vores kolleger i resten af jobcenteret, står vi sammen om at løfte og løse kerneopgaven, facilitering af beskæftigelse

 

Som faglig konsulent får du et tæt samarbejde med jobcenterets andre faglige konsulenter. Blandt andet har I sammen ansvar for koordinering af borgersager, der går på tværs af teams samt for at sikre arbejdsgange på tværs. Du henter faglig sparring og viden hos de andre faglige konsulenter såvel som hos dine nærmeste kolleger.

 

Du ansættes i afdelingen JobFokus, hvor 6 arbejdsmarkedsrådgivere i dag har ansvar for indsatsen for forsikrede ledige og en gruppe jobparate kontanthjælpsmodtagere. Det er forventningen til alle, at man hjælper hinanden med at løse teamets samlede opgaver.

Vores samtaleforløb består dels af individuelle samtaler og dels af arrangementer for grupper af borgere. Du skal derfor have lyst til at arbejde med borgere på tomandshånd såvel som i grupper. Vi vægter den værdiskabende, kontinuerlige og forpligtende kontakt mellem borger og jobcenter.

 

I et stærkt samarbejde med jobcenterets Virksomhedsservice formidler vi ordinære job til ledige, og vi understøtter den enkelte borger i at etablere virksomhedsrettet tilbud med klare beskæftigelsesfremmende mål.

 

Dig

Vi har god erfaring med at udvikle både personligt og fagligt potentiale. Erfaring med forsikrede ledige og/eller jobparate kontanthjælpsmodtagere i en myndighedsrolle er dog en forudsætning. Det er endvidere vigtigt, at du har ambitioner om at gøre en forskel, ikke kun i mødet med kommunens borgere, men også i forhold til at højne kvalitet og effektivitet i teamet. Er du allerede i dag ansat som faglig konsulent modtager vi også meget gerne din ansøgning.

 

Det er vores erfaring, at vores faglige konsulent skal være en holdspiller. Du kommer længst med en tilgang, hvor du inviterer dine kolleger med på dine initiativer, og hvor du inddrager teamets erfaringer i at udvikle gode løsninger. Du er formentlig nysgerrig, og det er naturligt for dig at være undersøgende på hvorfor ting er, som de er, og hvordan tingene skal være, for at de fungerer også i praksis.

 

Hvis du er blevet nysgerrig, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Anne Røjkjær på 24 34 58 99.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for området.

 

Arbejdsstedet er Jobcenter Syddjurs, Lundbergvej 2, 8400 Ebeltoft.

 

Ansøgningsfrist er onsdag den 17. januar 2018.

 

Førstesamtaler forventes afholdt tirsdag den 23. januar 2018 om eftermiddagen der er dog mulighed for at afholde samtaler løbende.

 

Andensamtaler forventes afholdt fredag den 26. januar 2018 om formiddagen.

 

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v..

 

Du kan søge jobbet ved at klikke på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

 

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på www.Syddjurs.dk/job.

 

Syddjurs Kommune har omkring 42.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, der tilsammen tæller cirka 1,2 mio. indbyggere.

 

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision Vi gør det sammen og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.

Kontakt

Syddjurs Kommune

Lundbergsvej 2
8400
Ebeltoft
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-12-2017
Udløber:
17-01-2018
Kviknummer:
LJA-52983110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed