8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
310
310
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Køge Kommune

Køge Kommune

|
Midtsjælland
|
Indrykket 25-05-2018

Erfaren undervisning- og supportmedarbejder til økonomiafdeling

Kan du lære andre at bruge nye økonomiske principper og systemer? I Køge Kommunes centrale økonomiafdeling er vi ved at reimplementere ERP-systemer og nye digitale delsystemer. Vi leder efter dig, der kan få de nye processer og procedurer ind i hovedet og hænderne på økonomimedarbejderne i hele organisationen.

 

Køge Kommune har gennem det seneste år været i gang med at implementere nye processer og nye funktionaliteter på økonomiområdet, som følge af et fælleskommunalt udbud af vores ERP-system sammen med 6 andre kommuner. Derfor er der behov for en dedikeret support- og uddannelsesfunktion, der kan servicere vores medarbejdere på økonomiområdet og undervise i at bruge systemet og de nye processer.

 

Vi søger dig, der kan undervise og rådgive inden for kommunal økonomiservice. Den ideelle kandidat har både et indgående kendskab til økonomiområdet i en kommune og erfaring med at tilrettelægge undervisning og support. Du skal kunne møde brugerne i øjenhøjde og hjælpe dem med at skabe nye vaner i en travl hverdag.

 

Jobbet giver en unik mulighed for at være med til at udvikle et nyt uddannelses- og supportkoncept for Køge Kommune. For os er det vigtig, at vores brugere er klædt på til at anvende systemerne mest optimalt, så de kan koncentrer sig om deres kerneopgaver.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, der arbejder ambitiøst med kommunens samlede økonomiservice, hvor udvikling, uddannelse og rådgivning er i fokus.

 

Dine primære opgaver vil være

 

  • Support inden for økonomiområdet
  • Uddannelse af vores brugere inden for økonomiområdet
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af vejledninger, uddannelsesmateriale, e-learning mv.
  • Diverse driftsopgaver inden for regnskabsområdet således at faglighed og systemkendskab hele tiden har fokus på nye funktionaliteter og udvikling
  • Tværfaglig og tværgående samarbejde og sparring internt i kommunen og på tværs af flere kommuner

 

 

Forventninger

Vi forventer, at du har erfaring og gode egenskaber inden for undervisning og support. Det vil være en fordel, hvis også du har erfaring med at arbejde med it-understøttelse i form af f.eks. e-learning.

 

Du har gerne kommunal erfaring på økonomiområdet med f.eks. bogføring, afstemning, moms osv. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med KMD-OPUS.

 

Du trives med at arbejde både selvstændigt og tværgående med en høj faglighed.

 

Stillingen ønskes besat på overenskomstvilkår med mulighed for kvalifikationstillæg.

 

Kort om os

Økonomisk Afdeling består af 35 medarbejdere fordelt på tre teams og en projektorganisation. Du vil blive en del af regnskabs- og opkrævningsteamet.

 

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, der arbejder ambitiøst med kommunens samlede processer og arbejdsgange. Hvor faglighed, vækst og udvikling er nogen af de grundlag, vi arbejder ud fra.

 

Lige nu blæser vindene særdeles gunstig over Køge bl.a. pga. den geografisk gode placering i forhold til København. Vi har fået adgang til stort set al den udvikling, vi kunne ønske os, herunder regionens nye universitetssygehus, ny jernbane til København, hele byudviklingen i Køge Kyst-projektet og den nye bydel i Køge Nord. Sjællands nye kraftcenter er Køge blevet kaldt.

 

Samtidig står Køge som de fleste andre kommuner over for en virkelighed, der byder på færre penge til at finansiere velfærd, større efterspørgsel på offentlige ydelser og færre hænder til at løse opgaverne. Derfor er der stor politisk opmærksomhed på processer og optimering som redskab til at få mere ud af pengene.

 

Ansættelsesproces

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2018

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler af to runder med første samtale den 21. juni og anden runde den 25. juni.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst teamleder Jeanette Kousted Holst på

jeanette.k.holst@Koege.dk eller tlf. 56 67 20 40.

 

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Søg stillingen og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Kontakt

Køge Kommune

Torvet 1
4600
Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2018
Udløber:
18-06-2018
Kviknummer:
LJA-61568391
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Hjørring Kommune
Hjørring, Nordjylland
Frist:
29-05-2019
Psykiatrien i Region Syddanmark
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
03-06-2019