8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
223
223
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-10-2018

Dygtig regnskabsmedarbejder til økonomistyring og regnskabsopfølgning i Center for Analyse, HR og Kvalitet

Vi søger en dygtig og serviceminded regnskabsmedarbejder til at holde styr på budget og regnskab for to afdelinger i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

 

Jobbet giver mulighed for at komme tæt på afdelingernes spændende udviklingsopgaver indenfor kvalitets- og forbedringsarbejde, kompetenceudvikling og ledelsesudvikling. Du vil indgå i et dynamisk fagligt miljø sammen med afdelingernes medarbejdere og ledere. 

 

Om Center for Analyse, HR og Kvalitet

Du vil blive ansat i Center for Analyse, HR og Kvalitet, som er en del af Centralforvaltningen. Centret består af tre afdelinger med hver deres afdelingsbudget. Du vil komme til at styre budget og regnskab for to af afdelingerne, nemlig Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed og Afdelingen for Organisation og HR. Disse to afdelinger har tilsammen ca. 30 medarbejdere og et budget på ca. 35 mio. kr. 

 

Rollen som regnskabsmedarbejder

Vi har brug for hjælp til den daglige økonomistyring, så vi hele tiden har styr på hvor mange penge, vi har brugt og til hvad. Du får ansvaret for økonomistyring, disponering, bogføring og budgetopfølgning. Du skal være med til at udvikle vores økonomistyring, så vi kan forbedre styringen af puljer, bevillinger til kompetenceudvikling, lønudgifter m.v. Der er også mulighed for at understøtte afdelingernes faglige opgaver ved at medvirke til at udarbejde business cases m.v. 

 

I Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed arbejder vi med kvalitetsudvikling, tilsyn, utilsigtede hændelser og borgerinddragelse. Afdelingen har blandt andet ansvaret for implementering af en forbedringsmodel, der er en metode til at højne kvaliteten i forvaltningens indsatser. Afdelingen for Organisation og HR arbejder med kompetenceudvikling, nye læringsformer, ledelsesudvikling, rekruttering og organisationsudvikling. 

 

Du får du et stort selvstændigt råderum og mulighed for at samarbejde med mange forskellige fagligheder i centret. Du skal således være i løbende dialog med afdelingernes medarbejdere for at kunne følge tæt op på økonomien og vil på den måde får god indsigt i afdelingernes opgaver. Du vil få tæt løbende kontakt med de to afdelingsledere og centerchefen, og du vil få en god sparringspartner i centrets anden økonomimedarbejder. Du kommer også til at arbejde sammen med vores Økonomisekretariat og regnskabsafdeling om økonomiopgaverne. 

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du har en relevant økonomi- eller regnskabsuddannelse, fx professionsbachelor i økonomi, kommunom eller lignende. Du har styr på kontering og bogføring, og du er dygtig til at arbejde med Excel. 

 

Du kan arbejde selvstændigt, er grundig og samvittighedsfuld. Som person er du imødekommende, struktureret og har god sans for orden og detaljer. Derudover har du et godt humør og kan lide at arbejde i et uformelt miljø. Det vil være en fordel at have erfaring med økonomistyring i offentlige organisationer. 

 

Københavns Kommune anvender Kvantum, et SAP-baseret økonomisystem, så det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til SAP. Du vil få undervisning i Kvantum, når du starter, og der findes et netværk af administrative medarbejdere i Centralforvaltningen, som du vil kunne sparre med om økonomistyringsopgaverne. 

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen kan være på 30-37 timer om ugen, afhængig af dine ønsker. Der er gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden, og vi er en familievenlig arbejdsplads. 

 

Ansættelse er fra den 1. januar 2019.

 

Mere information

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Bergholdt på 2026 6508. 

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og relevante eksamenspapirer.  

 

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 13. november 2018

 

Vi holder første samtaler i uge 47 og anden samtaler i uge 48. 


Kontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Sjællandsgade 40
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-10-2018
Udløber:
13-11-2018
Kviknummer:
LJA-67204633
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Frederikshavn Kommune - Ungeenheden
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
08-04-2019
Dragør Kommune, Social Service
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2019