8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Thisted Kommune

Thisted Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-07-2020

Chef for Beskæftigelse

Vi søger en chef med høj faglighed, sans for service og et stort engagement, der vil være med til at sætte ambitiøse mål for hele beskæftigelsesindsatsen i Thisted Kommune, både når det gælder borgere, virksomheder og lokalsamfund. Samtidig skal du være med til at sætte barren højt, når det kommer til at skabe fælles løsninger, for der igennem at sikre flest mulige borgere en tilknytning til fremtidens arbejdsmarkedet. Du får en vigtig rolle i formuleringen af strategier og målsætninger, der kan sætte retning og sikre høj kvalitet med fokus på målgruppens behov. Det er derfor væsentligt du kan bidrage med nye ideer, har gennemslagskraft og er inddragende.

 

Vi har tillid til, at det lykkes, når vi vil det sammen. Derfor er der et stort engagement til opgaven blandt vores ledere og medarbejdere, og derfor lykkes vi rigtig godt i Thisted Kommune med mange af vores opgaver.

 

Konkret skal vi i gang med udarbejdelsen af handleplaner for den nye Strategi for Beskæftigelsesindsatsen, hvor vores mission er klar og tydelig, nemlig at sikre en stor sammenhæng mellem den borgerrettede indsats og den virksomhedsrettede indsats, således at der samlet set bidrages til, at så mange borgere som muligt får en plads på arbejdsmarkedet, til gavn for den enkelte borger og områdets virksomheder.

 

Vi tilbyder dig

En central rolle i en kommune, der er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og faglighed, samt en unik mulighed for at udvikle kommunen igennem vigtige beskæftigelsesindsatser. Du får et stort ledelsesrum og muligheden for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen. Dette alt sammen i overensstemmelse med vores fælles værdigrundlag og med et tydeligt fokus på organisationens mål. Du får ansvaret for 3 velfungerende sektioner; Helbred & Ressourcer, Job og Uddannelse, samt Ydelse, hvor alle arbejder med fokus på kerneopgaven. Alle sektioner har en stabil og sikker drift og har igennem flere år leveret gode resultater. Du bliver ansvarlig for 142 dedikerede, fagligt dygtige og omstillingsparate medarbejdere, fordelt på to adresser, en ledergruppe på 8, som består af 3 sektionsledere og 5 teamledere, og et samlet budget på ca. 782.000.000 kr.  Se eventuel Organisationsdiagram.

 

Du indgår i den samlede chefgruppe på i alt 11 chefer, der har et tæt og velfungerende samarbejde og sparringsrum med hinanden og med direktionen.

 

Vores område har stort politisk fokus, og der er vilje hele vejen rundt til at investere i nye og bæredygtige løsninger.

 

Forventninger til dig

Vi søger en chef, der rutineret arbejder med strategier og målsætninger, sætter tydelig retning, står fast og følger implementeringen til dørs. Du skal være udadvendt og synlig i hele organisationen. Du skal bidrage til at styrke sammenhængskraften i kommunen, og du skal kunne se fordelene ved at arbejde på tværs, både i og udenfor kommunen. Ligeledes forventer vi du kan forene velfungerende og sikker drift med løbende udvikling af nye indsatser, arbejdsgange, systemer mv.

 

Vi forventer, at du er ambitiøs på opgavernes, kommunens og medarbejdernes vegne og er en tillidsskabende og troværdig leder, der kan få andre til at yde deres optimale, blandt andet igennem fokus på kompetenceudvikling.

 

Vi lægger derfor vægt på, at du

  • Er en stærk kommunikator, der med stor energi kan inspirere, engagere og udfordre medarbejdere, ledere og den øvrige organisation.

  • Inviterer til dialog og skaber legitimitet og tydelighed i organisationen.

  • Er dynamisk, udviklingsorienteret, udadvendt og synlig i hele organisationen.

  • Giver ansvar og plads til inddragelse af medarbejderne.

  • Forpligter dig, når det tværfaglige samarbejde er svært, er direkte og rammesættende.

  • Tager ansvar for, at vi sammen skaber gode relationer og videndeling på tværs.

  • Har mod på at få det usandsynlige i mål er nysgerrig og får øje på mulighederne og følger dem til dørs.

  • Har indsigt eller interesse i området samt opmærksomhed på områdets kompleksitet.

  • Er et ordentligt menneske.

 

Vi forventer du har erfaring med og interesse for ledelse, herunder også økonomi samt strategisk ledelse fra en større organisation.

 

Vi forventer ligeledes, at dine ledelseskompetencer matcher vores krav til god ledelse, der blandt andet fremgår af Thisted Kommunes ledelsesgrundlag Sammenhængskraft.

 

Om os

I Beskæftigelsesafdelingen er vi ambitiøse omkring vores kerneopgave; At hjælpe borgere i job og uddannelse samt bidrage til, at virksomhederne får den arbejdskraft de efterspørger. Vi bidrager alle på forskellig vis til, at vi kan lykkes med denne opgave. Det kendetegner beskæftigelsesafdelingen, at vi er et velfungerende hus, der skaber resultater gennem tværfagligt og -sektorielt samarbejde.

 

Der er fokus på at levere den gode service, til borgere og virksomheder overalt i afdelingen, uanset om det drejer sig om en ansøgning om kontanthjælp, et møde i rehabiliteringsteamet eller en rekruttering af en ny medarbejder. Alle bidrager aktivt til nye og innovative tilgange til den daglige opgaveløsning.

 

Afdelingen har et velfungerende Lokal-MED, som i samarbejde med ledergruppen har udarbejdet et følgeskabsgrundlag. Følgeskabsgrundlaget er et dialogredskab, som har været med til at sikre fokus på vores fælles kerneopgave, og samtidig har det været med til at styrke relationerne og bidrage til et godt arbejdsmiljø. Omgangstonen i beskæftigelsesafdelingen er uformel og dialogbaseret.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker indenfor rammerne af Aftale om aflønning af chefer. Lønniveauet forventes at være ca. 750.000 årligt + pension (20,17% incl. fritvalgsordning på 4,37 %). Den endelige løn fastsættes efter forhandling mellem de forhandlingsberettigede parter.

 

Tiltrædelse

1. oktober 2020 eller snarest derefter.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet, eller ansættelsesforløbet, er du velkommen til at kontakte direktør Mogens Kruse Andersen, tlf. 99 17 21 00 eller sektionsleder Berit Peschardt på tlf. 21 15 21 98.

 

Ansøgningsfrist

10. august 2020

 

Samtaler er planlagt

Samtaler afholdes i to runder henholdsvis den 17. august, 1. samtaler og den 25. august, 2. samtaler 2020.

 

Der vil desuden være en personlig tilbagelæsning på en personprofil for de kandidater, der går videre til 2. samtalerunde.

Kontakt

Thisted Kommune

Asylgade 30
7700
Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2020
Udløber:
10-08-2020
Kviknummer:
LJA-80629105
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Halsnæs Kommune
Halsnæs, Nordsjælland
Frist:
25-09-2020
Industriens Pension
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2020