8
8
 ledige stillinger på HKKommunaljob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Sjælland

Region Sjælland

|
Vestsjælland
|
Indrykket 07-09-2020

Administrativ medarbejder til ledelsesbetjening, administrativ support og den daglige drift i Regional Udvikling i Region Sjælland

Vil du være med til at skabe fremdrift og udvikling i Region Sjælland? Har du det sorte bælte i planlægning, organisering og administration? Er du dygtig både til de administrative opgaver og til at yde en god service til ledelsen og dine kolleger? Så er det dig vi søger til sekretariatet for Regional Udvikling i Region Sjælland.

I Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling arbejder vi for, at regionen er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed, også om 5, 10 og 20 år. Til sekretariatet leder vi efter en administrativ medarbejder, der trives i en all-round blæksprutterolle, som både skal understøtte den daglige drift på kontorerne og yde administrativ support til ledelsen og medarbejdere.

Din rolle og opgaver

Du bliver ansat i Enheden for Politik og Administration. Her vil du indgå i sekretariatet, der består af to fuldtidsmedarbejdere og en elev, som sammen løser en række administrative opgaver og yder support ud i afdelingen. I fungerer, som forkontor og håndterer mange forskellige henvendelser fra borgere og samarbejdspartnere. I yder support på personaleadministration og i det praktiske setup på kontorerne, til møder og arrangementer. Og I supporterer medarbejdere i brugen af regionens administrative systemer.

Du vil desuden få en særlig rolle i at betjene direktøren og ledelsen for Regional Udvikling samt være ansvarlig for oplæring af kontorelever i afdelingen.

Dine vigtigste opgaver:

 • Betjening af ledelsen og direktøren for Regional Udvikling

 • Være all-round hjælp i forhold til en række organisatoriske og administrative opgaver i afdelingen

 • Administrativ support og superbruger på flere af regionens administrative systemer og digitale værktøjer

 • Håndtere og videresende henvendelser fra borgere og samarbejdspartnere

 • Stå for planlægning og det praktiske til møder, receptioner, konferencer mv.

 • Personaleadministration bla. ift. rekruttering og opstart af nye medarbejdere

 • Tovholder på oplæring af kontoreleven

 

En samfundsfaglig generalist med et digitalt mindset

Den rette kandidat har en relevant kontoruddannelse eller en professionsbachelor i offentlig administration. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger og, at du er vant til at begå dig i politisk styrede organisationer. Du skal befinde dig godt i en support og servicerettet rolle. Du skal være fortrolig med brugen af digitale systemer og i at lære nye IT-systemer at kende. Og så er det vigtigt, at du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor hver dag er ny og opgaverne pludseligt kan ændre sig.

Dine vigtigste kompetencer

 • Du har en relevant uddannelse inden for kontor og administration

 • Du har flair for IT og brugen af digitale løsninger

 • Du er stærk i brugen af Office-pakken (Outlook, Word, Excel og PowerPoint)

 • Du er initiativrig, dedikeret til dine opgaver og har øje for, hvordan du kan understøtte bedst

 • Du er socialt anlagt, udadvendt og serviceorienteret

 • Du trives i en travl og omskiftelig hverdag med skiftende dagsordener

 • Du har lyst til at lære nyt og til at lære fra dig

 

Hvorfor er denne stilling dit næste job?

Vil du være en del af et fagligt miljø med engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, trivsel og medindflydelse er højt prioriteret? Kan du lide at skabe forandringer og gøre en forskel for dine medmennesker og for samfundet?

Så er du muligvis på vej til at søge dit næste job, som i øvrigt ligger bekvemt i Regionshuset i Sorø blot 45 minutters kørsel fra hovedstadsområdet og fra Fyn.

Du ansættes på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn i Region Sjælland.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Thomas Aarup Larsen på tlf. 2927 1954

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest søndag d. 20 september kl. 24.00.

Første samtalerunde finder sted torsdag fredag d. 24-25 september. En evt. anden samtale vil finde sted mandag d. 28. eller tirsdag d. 29. september.

Ansøgningsfrist: d. 20. september.

Om enheden Politik og Administration i Regional Udvikling

I Politik og Administration har vi ansvaret for den regionale udviklingsstrategi for regionen, for at styrke hjemtag af midler til Region Sjælland og for de tværgående støttefunktioner inden for administration, økonomi, ledelsesbetjening og kommunikation. Regional Udvikling løser en bred vifte af myndigheds- og udviklingsopgaver inden for kollektiv trafik, koordinering af uddannelser, håndtering af jord- og grundvandsforurening, bæredygtig råstofindvinding samt udviklingen inden for infrastruktur, yderområder, grøn omstilling, klimatilpasning og grænseoverskridende samarbejder. Vi er ca. 65 medarbejdere i afdelingen. Vi har i vores arbejde borgeren i centrum, og vi arbejder oftest i strategiske partnerskaber med andre interessenter og aktører.

Om Regional Udvikling

Regional Udvikling er en del af koncernen Region Sjælland. Regional Udvikling løser en bred vifte af myndigheds- og udviklingsopgaver inden for kollektiv trafik, koordinering af uddannelser, håndtering af jord- og grundvandsforurening, bæredygtig råstofindvinding samt udviklingen inden for infrastruktur, yderområder, grøn omstilling, klimatilpasning og grænseoverskridende samarbejder. Vi er ca. 65 medarbejdere i afdelingen. Vi har i vores arbejde borgeren i centrum, og vi arbejder oftest i strategiske partnerskaber med andre interessenter og aktører. Læs evt. mere om Regional Udvikling på http://www.regionsjaelland.dk/omregionen/Organisation/oevrigeafdelingerogenheder/Sider/regional-udvikling.aspx

Kontaktperson(er):

Navn: Thomas Aarup Larsen

Stilling: Sekretariatschef

Email: thala@regionsjaelland.dk

Mobile: 2927 1954

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Kontakt

Region Sjælland

Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2020
Udløber:
20-09-2020
Kviknummer:
LJA-81035863
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Halsnæs Kommune
Halsnæs, Nordsjælland
Frist:
25-09-2020
Industriens Pension
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2020