11
11
 ledige stillinger på HKKommunaljob
340
340
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Socialpædagogerne

Socialpædagogerne

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-03-2017

A-kasse konsulent

Hvis profilen passer til dig, har vi en relevant stilling som konsulent i vores A-kasse. Stillingen er placeret i Socialpædagogernes forbundssekretariat centralt i København.

 

Dine primære opgaver

Vores mission som A-kasse er, at bidrage til at ledige socialpædagoger kommer hurtigt i job, ved at vores jobkonsulenter yder sparring om jobsøgning og opdyrker kontakten til de socialpædagogiske arbejdspladser. Samtidig er vores ambition at sikre et højt serviceniveau til medlemmerne, hvor digitale selvbetjeningsværktøjer suppleres med, at det er let at komme i kontakt med dygtige sagsbehandlere.  En kerneopgave i jobbet vil være at udvikle og effektivisere vores administration samt udvikle service og tilbud til ledige socialpædagoger. Du indgår sammen med fire øvrige konsulenter i en supportfunktion, hvor vi på telefon og mail yder support til de lokalt placerede sagsbehandlere og jobkonsulenter. En del af din arbejdstid, vil du desuden skulle bruge på behandling af ankesager, kontrolsager og øvrige specialistområder.

 

Dine kompetencer

 

  • Du har en relevant uddannelse og/eller relevant joberfaring, som matcher kerneopgaverne i stillingen

  • Du har stærke juridiske kompetencer, og et indgående kendskab til hele eller dele af regelsættet indenfor arbejdsløshedslovgivningen

  • Du er ekspert i at oversætte et komplekst lov og regelsæt til redskaber, hvor succeskriteriet er at ledige socialpædagoger møder en velfungerende og løsningsorienteret A-kasse

  • Du har stærke IT-kompetencer, og kan anvende dem udviklingsorienteret og har forståelse for at kommunikere med IT-leverandører

  • Du er vedholdende, når det gælder om at komme i mål med dine opgaver

  • Du er en dygtig formidler både i skrift og tale, som kommunikerer respektfuldt og i øjenhøjde med din målgruppe

  • Du har let ved at indgå i et konstruktivt og ligeværdigt samarbejde på alle niveauer i organisationen.

 

 

Socialpædagogernes vision

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet.

 

Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger, og betaler sig for samfundet.

 

Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

 

Vi tilbyder

Masser af faglige udfordringer i en velfungerende A-kasse, hvor vi har fokus på det som giver medlemmerne værdi, og hvor vi kan dokumentere en høj medlemstilfredshed. Du vil blive en del af A-kasseenheden i forbundssekretariat. Fra adressen i centralt i København arbejder fem konsulenter og en enhedsleder. A-kassen indgår som en ud af i alt otte enheder i forbundssekretariatet, hvor en række opgaver desuden løses på tværs af enhederne, med det formål at skabe de bedst mulige resultater for medlemmerne.

 

Vores ledelsesvision

Vi sætter tydelige rammer og har klare forventninger til vores medarbejdere. Vores ledelsestilgang baserer sig på tillid til medarbejdernes faglighed og engagement. Og den er funderet i samarbejde på tværs, politisk tæft, strategisk forståelse, servicemindet indstilling og fælles ansvar for organisationen.

 

Vilkårene

Vi har overenskomst med både DJØF og HK. Din overenskomstmæssige indplacering vil afhænge af din uddannelsesmæssige baggrund. Vi har 37 timers arbejdsuge og flextid. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København.

 

Du kan se mere om Socialpædagogerne og vores A-kasse her på www.sl.dk.

 

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning og CV senest 27. marts kl. 12.00 på "Søg stillingen online" nedenfor. Du skal ikke medsende uddannelses/kursus beviser, anbefalinger etc. Du vil evt. blive bedt om at indsende eksamensbevis, hvis du bliver indkaldt til samtale, som vi forventer, at vi holder den 28. og 30. marts i Socialpædagogernes forbundshus, Brolæggerstræde 9, København K.

 

Søg stillingen online (digital formular)

 

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos enhedsleder Annika Skaarup Møller på am@sl.dk eller mobil 2068 7328.

Kontakt

Socialpædagogerne

Brolæggerstræde 9
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-03-2017
Udløber:
27-03-2017
Kviknummer:
LJA-43574348
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Kriminalforsorgen - KiF København
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-05-2018
Hillerød Kommune
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
29-05-2018