4
4
 ledige stillinger på HKKommunaljob
29
29
 ledige stillinger i profiljob netværket

FAQ - HKKommunaljob

På HKKommunaljob vil vi altid tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse. Vi har derfor samlet svarene på denne side på de oftest stillede spørgsmål - vedrørende jobsøgning på HKKommunaljob:


1. Spørgsmål til jobsøgninger

1.1 - Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?
Har du lavet en søgning, eksempelvis på ”fuldmægtig” får du alle fuldmægtig annoncer – og relaterede annoncer – i hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre, til at målrette søgningen så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn, der vises. Du kan også bruge det lille søgefelt, i venstre side af skærmen, til at lave en specifik fritekstsøgning blandt jobannoncerne. I ”drop-down” menuen hvor der står ”Relevans” kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller efter relevans i forhold til dine søgekriterier.

1.2 - Kan jeg søge på flere ord samtidig?
I søgefeltet til fritekstsøgning kan du godt skrive to eller flere søgeord - HKKommunaljob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord og dernæst jobannoncer, der matcher ét af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”akutjob økonomimedarbejder” give et resultat, som først viser jobannoncer, der matcher både ” akutjob” OG ” økonomimedarbejder” og dernæst jobannoncer der matcher ” akutjob” ELLER ”økonomimedarbejder”.

1.3 - Kan jeg få mit resultat vist på et kort?
I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort i den midterste spalte. Du kan forstørre kortet ved at klikke på linket ”Større kort” under kortet.

1.4 - Kan jeg udelukke ord i min søgning?
Du udelukker ord fra søgningen ved at skrive ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil ”konsulent –fuldmægtig” vise konsulent jobannoncer, men ikke annoncer for fuldmægtige konsulenter.

1.5 - Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?
Midt i skærmen, lige over søgeresultatet, er der en ”drop-down” menu, hvor der står ”Relevans”, vælg i stedet Dato i denne og søgeresultatet vil blive sorteret efter indrykningsdato – med de seneste vist først.

1.6 - Hvordan fungerer søgemaskinen?
HKKommunaljob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans, hvilket er samme måde som Google fungerer. Det betyder, at HKKommunaljob indekserer alle jobannoncer inden for eks. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder blandt andet jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter fuldmægtig, så vises først alle fuldmægtig stillingerne og dernæst stillinger der relaterer sig til fuldmægtig, eksempelvis jurist.


2. Spørgsmål til Log ind og Min side

2.1 - Hvad er mit brugernavn?
Dit brugernavn til "Min side" på HKKommunaljob, er altid din e-mail adresse.

2.2 - Hvad er mine Log ind oplysninger?
Du logger ind med dit brugernavn/e-mail adresse og det kodeord du har angivet ved oprettelse.

2.3 - Hvordan opretter jeg mig som ny bruger?
Du opretter dig som ny bruger ved først at klikke på "Log ind" i menuen øverst til højre og herefter klikke på linket "Ny bruger". Du kan også bruge følgende link: Ny bruger.

2.4 - Hvad kan jeg som bruger på HKKommunaljob?
Når du er oprettet som bruger på HKKommunaljob får du adgang til "Min side", hvor du nemt kan oprette og se dine Jobagenter, dine gemte søgninger og du kan redigere din brugerprofil. Du har også mulighed for at uploade dokumenter som du bruger i din jobsøgning. Bemærk: Du kan kun oprette en brugerprofil pr. e-mail adresse.

2.5 - Hvordan sletter jeg mine brugeroplysninger på HKKommunaljob?
Ønsker du at slette din brugerprofil eller dine brugeroplysninger, så logger du blot ind og klikker på "Rediger oplysninger", hvorefter du klikker på linket "Slet".


3. Spørgsmål til jobagenter

3.1 - Hvorfor kan jeg ikke logge på min jobagent?
Det er ikke muligt at logge ind på en specifik jobagent. Hvis du ønsker at styre dine jobagenter samt benytte dig af de mange muligheder HKKommunaljob tilbyder, så skal du oprette en HKKommunaljob brugerprofil.

En brugerprofil giver dig bl.a. følgende:
- Oversigt over dine jobagenter (også dem, som allerede er oprettet med din mailadresse)
- Omdøb, kør (se søgekriterier) eller afmeld dine jobagenter
- Upload relevante dokumenter for din jobsøgning

Klik her - og opret en HKKommunaljob brugerprofil 

3.2 - Hvordan sletter/afmelder jeg min jobagent?
Du sletter din jobagent ved at klikke på linket ”Afmeld jobagent” nederst i den tilsendte jobagent, som er sendt til din mailadresse.

3.3 – Men jeg har allerede en brugerprofil!
Log ind på ”Min side” og vælg fra oversigten over jobagenter, under punktet ”Mine jobagenter” hvilken jobagent, som skal slettes. Du kan også tilgå listen over jobagenter fra linket i din jobagent e-mail.

3.4 - Hvordan tilmelder jeg en jobagent?
Der er to måder at oprette en jobagent på. Du kan enten klikke på menupunktet "Opret jobagent" øverst i højre hjørne, eller udføre en jobsøgning og gemme den som jobagent ved at klikke på "Opret jobagent".

3.5 - Kan jeg gemme en jobagent uden at være logget på?
Du behøver ikke at være logget på, for at tilmelde dig en jobagent. Det eneste du skal skrive når du opretter en jobagent er din e-mail adresse.

3.6 - Hvordan redigerer jeg min jobagent?
Start med at logge ind på ”Min side”, og klik herefter på linket ”Mine jobagenter”. Fra oversigten over dine jobagenter, kan du omdøbe eller slette din jobagent. Ønsker du, at se søgekriterierne i en jobagent, klikker du på knappen ”Kør”, ud fra jobagenten på listen.